SC METAL A/S (SCM) er en virksomhed indenfor jern- og metalindustrien med mange års erfaring i avanceret tyndpladebearbejdning. Medarbejderstaben er uddannet og trænet i at benytte en højt teknologisk maskinpark.

SCM’s store styrke er stor fleksibilitet – hurtig omstilling til nye opgaver og rationel produktion.
Korte kommunikationsveje og hurtige tilbagemeldinger til kunden.

SCM’s teknikerstab arbejder i dag sammen med industrielle designere og løser ofte komplicerede opgaver. Vi kan være med lige fra udviklingsstadiet. Vores og kundens egne ideer bliver i samarbejdet kombineret og realiseret i form af konstruktionstegninger i avanceret 3D SolidWorks og AutoCad. Fremstilling af prototyper, små serier til færdig serieproduktion. Vi fremstiller stort set alle emner i forskellige materialer som f.eks. jern, rustfrit stål, aluminium, kobber, messing, plast m.v.

Vi leverer gerne en færdig løsning, der kan omfatte overfladebehandling, som f.eks.pulverlakering, galvanisering, anodisering og lignende. Vi kan også tilbyde serigrafi, del- og helmontage pakket i kundens eller ifølge aftale, anden emballage. Vi kan også tilbyde lagerplads til kundens færdigvare til senere levering. Oftest i forbindelse med rammeordre eller lignende.

SCM er i konstant stræben efter at fastholde og forbedre virksomhedens kvalitet og positive omdømme som leverandør af emner i bearbejdet tyndplade og mindre svejste konstruktioner.

SCM leverer til rigtigt mange brancher. Blandt andet Autoteknik, medico-teknik, grafisk industri,
el-komponentindustri, kontor- og datatilbehør, fødevareindustrien, højtaleranlægs-virksomheder, tekstilmaskiner, lamper, teknisk belysning, apparatproduktion og mange flere.

Til samtlige processer rådes over et særdeles stort udvalg af maskiner og værktøjer, der løbende vedligeholdes, udskiftes og suppleres.
Kontrol af kvalitet foregår i samarbejde mellem den tekniske ledelse og den enkelte operatør. Første emne i en lille serie kontrolleres med måleværktøj, ved større serier fastlægges kontrolproceduren baseret på stikprøvekontrol. Udgangskontrol sker efter kundens specifikation, ellers visuel kontrol inden emballering. Vi har egen kvalitets system som er baseret på ISO9002 platform. Men vi er dog ikke certificeret.

SCM ønsker, at kunden oplever samarbejdet i form af kvalitetsprodukter, i rigtige mængder – til rette tid.

HOLDET BAG

Bag SC Metal A/S står et dedikeret team af medarbejdere. Hos SC Metal er vores værdisæt ikke blot ord på et papir, det er et mindset som alle medarbejdere arbejder efter. Alle medarbejdere fra administration til produktion gør derfor deres ypperste for altid at levere den bedst mulige service og skabe en god oplevelse fra første kontakt til levering. De forstår at kvalitet, præcision og leveringsdygtighed er i højsædet, alle arbejder derfor sammen som et team for altid at give den bedste oplevelse til vores kunder.

Administration

Martin JorsøDirektør og indehaver
Martin har 20 års erfaring inden for pladebearbejdning med en passion for udvikling af nye produkter. Martin er lige så meget indblandet i udviklingsarbejde som den daglige drift af virksomheden. Kundeservice er for Martin og i det hele taget SC METAL det aller vigtigste i dagligdagen.
Kennie BuchmannProjektleder og medejer
Kennie har som udlært klejnsmed og 15 års erfaring inden for smedebranchen nogle stærke forcer, som vi drager stor nytte af her hos SC METAL. Kennie bruges både som projektleder, konstruktør og planlægger i den daglige drift.
AnetteBogholder & blæksprutte

SKAL VI HJÆLPE MED AT LØSE DIN NÆSTE METAL OPGAVE?

HVORFOR SC METAL?

SC Metal’s store styrke er stor fleksibilitet – hurtig omstilling til nye opgaver og rationel produktion.
Vi arbejder med korte kommunikationsveje og hurtige tilbagemeldinger til kunden.
SC Metal er i konstant stræben efter at fastholde og forbedre virksomhedens kvalitet og positive omdømme som leverandør af emner i bearbejdet tyndplade og mindre svejste konstruktioner.
Vores mål er at kunden oplever et samarbejde der resulterer i kvalitetsprodukter, i rigtige mængder – til rette tid.

HISTORIEN BAG SC METAL A/S

1988

I 1988 overtager Stig Knudsen Maskinfabrikken Terratek, der fremstiller og forhandler snerydningsmatriel. Stig Knudsen havde i 22 år inden overtagelsen, udviklet og fremstillet kunderelaterede produkter primært udført i tyndplade.
I slutningen af 1990 erne blev maskinparken tilpasset herefter.

2001

2001 skiftede Maskinfabrikken Terratek navn til SC METAL A/S, samtidig med at produktionslokalerne blev fordoblet. Der havde allerede på dette tidspunkt været en udfasning af snerydnings materiellet i nogle år, så 2005 blev slutningen på en epoke, med snerydningsmateriel.
I dag er vi beskæftiget inden for stort set alle former for smedearbejde men primært tyndpladeproduktion.

2014

Generationsskifte blev gennemført i 2014 hvor Martin Jorsø overtog det fulde ejerskab af SC METAL A/S. Martin har været hos SC METAL siden Januar 2000 og har oparbejdet stor viden om tyndpladebearbejdning og virksomhedsdrift i de mange år i branchen.

2017

SC Metal A/S

2017 blev endnu en Epoke i SC METALs historie, da vi grundet voldsomt pladsmangel vælger at flytte i nye lokaler i nabobyen Gadstrup hvor vi nu råder over 2000 tiltalende, moderne og pæne kvadratmeter under tag. Denne nye fabrik vil danne base for SC METAL langt ud i fremtiden og er en del af en større vækst strategi.

2022

Efter et par år tilbage hos os, ansat som projektleder indtrådte Kennie i Januar 2022 som medejer af SC METAL. Kennie blev i sin tid udlært som Kleinsmed hos SC METAL og har senere været i flere andre virksomheder som Kleinsmed inden han til sidst kom tilbage til os. Velkommen hjem Kennie. Vi ser frem til mange års godt og produktivt samarbejde.

2022

November 2022 tog SC METAL et kvantespring på teknik siden. Vi har nu valgt at udvide, med en top moderne fiber laserskære med automatisk højlager (pladetårn). Så nu kan vi også laserskære i blandt andet kobber og messing samt kører fuldautomatisk produktion med skæring ubemandet.